4. 3. 2016.

ВЕЛИКИ МЕЂУНАРОДНИ НАГРАДНИ ЛИКОВНИ И ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС

Школа плус, у сарадњи са Министарством спољних послова а у оквиру пројекта „САЧУВАЈМО ТРАДИЦИЈУ - ОТВОРИМО ГРАНИЦЕ –“ организује наградни конкурс за сву децу из Србије као и српску децу у региону под називом: "ТАКО МИ ЈЕ ПРИЧАЛА МОЈА БАКА." Конкурс има циљ да дочара и сачува фолклорне обичаје и сеоске прославе Срба а намењен је узрасту од I до V разреда основне школе.
Ликовни радови су у слободној техници, на формату А4, а литерарни, песме или кратке приче обавезне су на ћириличном писму.
Сви радови се шаљу у електронском облику на мејл Школе плус, уз обавезан попуњен формулар, a оригинал ликовне радове уз штампани формулар за сваки рад слати поштом на адресу организације.Све информације ће се наћи на Блогу Школе плус у току данашњег дана..Након послатог рада добићете ел.одговор о приспећу вашег рада и добијеном броју, а након тога пратите наш Блог о наставку конкурса.
Конкурс је расписан данас, 15.02.2016. а траје до 25.марта, 2016.г.
Пратите нас на Блогу Школе плус и слободно нас контактирајте.
Адреса: Трг руских кадета 1, 26340 Бела Црква.

  Уз сваки послати рад сагласни сте да се он са именима аутора објави у свим електронским и штампаним медијима, као и за потребе Школе плус, а ради промоције пројекта.
Наградићемо 3 ликовна и 3 литерарна рада а очекујте и специјалне прекограничне награде.
О награђенима и додели награда обавестићемо вас благовремено.
Пратите нас...
Срећно..
ТАКО МИ ЈЕ ПРИЧАЛА МОЈА БАКА...

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ НА КОНКУРС
Кликом на линк у црвеном отворићете формулар, а преузмите га у свој рачунар притиском на стрелицу Download